JOEY

Hopp. Vem är då Joey?
Är en festlig men omtänksam helyllekille, född 1978. Är uppvuxen i kära "Jöttebôrj" och är därför Göteborgare i själ och hjärta. Har rätt menlös och sjuk humor, brukar både frivilligt och ofrivilligt underhålla och roa folk i närheten.

Jag hoppas få köra en Ferrari 360 Spider eller en Ferrari 355 Targa, åtminstone en gång i livet:Men eftersom en Ferrari är få förunnat förverkligade jag bildrömmen den 24 Mars 2005 med denna skönhet: En Chevrolet Camaro CAB

Länk till UNICORN´s officiella hemsida

UNICORN är det patenterade namnet på musiken jag gör. Försöker variera mig från andra genom att i de låtar med text, ha handlingar/berättelser istället för att som 99 % av alla andra; skriva om kärlek. Favoritämnet att skriva låttexter om är för tillfället FANTASY. Musiken varierar eftersom jag är utbildad producent å satsar på det, framför att vara artist. UNICORN är i huvudsak melodiös TRANCE, 80-talspop och symfonirock i en enda sörja.Vad finns det mer att säga ?? *Pomp.. Pompidommp* Hmm joo..
Vad heter KING KONGs balla bror ?

Svar: BallKong...


-Den var väl kul??..eller tydligen inte.Tycker mycket om att träffa och (i ännu bättre fall) lära känna nya människor och att ibland bara vara hemma och slappa och softa i skenet av lavalamporna och spegelbollen i lägenheten.
Är nöjd med tålamodet, det är ytterst sällan man lackar ur, men när det väl händer... *asg*Längre fram i livet skulle det vara kul att besöka Nya Zeeland som alltid lockat. Häftiga miljöer och äventyr.
Filmer som Top Secret med helskön humor och även "råa" tecknade filmer kan vara helkul. Indiana Jones- och Tillbaka till framtiden-filmerna är också total-bra


Har som jobb att köra passagerartåg för SJ Stockholm. Kör bl.a. X2000 över hela landet. Det är kul, för även om det innebär ett stort ansvar så är det fartfyllt och bra betalt.

Gick en högskoleutbildning via Linköpings Universitet på 60 poäng för utbildning till Lokförare. Jobbar nu på SJ AB.

Extraknäcker också på BIOPALATSET i Göteborg. Brukar där svara i telefonbokningen, sitta i biljettkassan eller stå i insläppet till salongerna och "riva" biljetterna.Jag har en kristen grundsyn, även om jag inte är aktiv i någon kyrka, eller lever särskilt "kristet". Alltså jag kan råka svära ibland (även om jag försöker tänka på att låta bli, inte minst för att det låter bättre och mer vårdat om man inte svär) och festar då och då, men tror ändå på Gud.


Att ge sig ut och åka bil med nån polare och lite bra musik i bilstereon kan vara riktigt avkopplande! Eller att sitta och prata med en kompis på nåt trevligt café är inte heller så dumt.


Absoluta favoritårstiden är lätt sommaren. Att ta det lugnt vid havet på kvällen, grilla och vara på stranden när man är ledig. Men framför allt kunna cruza nercabbat på Västkusten i allmänhet och i den Bohuslänska skärgården i synnerhet!Favoritställen i Göteborg är: 'Trädgår’n', 'NIVÅ' och 'Hard Rock Café'. Samt för softare utekvällar: 'KEYBAR', 'Joe Farellys', 'Bers å Bar', 'Göta’ i Majorna. Och 'Heaven 23' i GOTHIA TOWERS förstås. Även om jag är en festprisse, dricker jag mig ytterst sällan packad. Annars kan det gå som i denna Tuborgreklamen:


Det bästa som finns är att få träffa alla er härliga och trevliga människor som finns där ute och i bästa fall bli kompisar.
Ingen kan allt - men alla kan något, och det är det som är så kul med att lära känna nya människor, för alla tillför alltid något positivt, mer eller mindre.

Den som tycker likadant eller bara är social, är alltid välkommen att maila eller höra av sig, även om vi inte känner varandra nu. Behandla andra som du själv vill bli bemött....
Tack för att Du orkat läsa min presentation. Sköt om Dig och ha det bra.